SC BADU SRL
Covoare Perdele Draperii -Cluj-Badu Administrator: Badulescu Traian mobil: 0744-878661

Conditiile si restrictii legale generale cu privire la utilizarea site-ului
www.perdeledraperiicluj.ro

Va rugam sa cititi aceste conditii cu atentie inainte de a utiliza acest web site. Utilizarea acestui web site indica faptul ca ati acceptat aceste conditii. Daca nu le acceptati, nu utilizati acest web site.
Când vizitati site-ul nostru Web, serverele noastre înregistreaza automat informatii cum ar fi adresa URL, adresele de IP, tipul de browser si limba, precum si data si ora accesarii.
Puteti utiliza materialele de pe site-ul www.perdeledraperiicluj.ro numai in interes personal, necommercial, cu conditia sa nu modificati simbolurile si textul cu privire la copywrite si drepturile de proprietate pe care le contin materialele originale. Nu puteti modifica in nici un mod materialele din acest site sau sa le reproduceti, sa le expuneti in public, sa le distribuiti cu scop comercial sau public. Utilizarea acestor materiale pe alte site-uri sau retele de calculatoare, in orice scop, este interzisa. Materialele din acest site sunt proprietatea SC BADU SRL si utilizarea neautorizata a acestora poate viola legea dreptului de autor, trademark si alte legi. Daca nu respectati aceste conditii, nu mai sunteti autorizati sa utilizati acest site si trebuie sa distrugeti toate materialele tiparite sau download-ate.
Inscrierea utilizatorilor. Orice alta informatie inafara de cele personale, care sunt cuprinse in Declaratia de confidentialitate, orice materiale, date sau alte informatii pe care le transmiteti site-ului vor fi considerate neconfidentiale. SC BADU SRL nu va avea nici o obligatie cu privire la aceste comunicatii. Este interzisa transmiterea de la si catre site a orice material ilegal, amenintator, defaimator, obscen, pornografic sau orice material care incalca legislatia in vigoare.
SC BADU SRL ar putea, dar nu este obligat, sa monitorizeze sau sa revizuiasca zone ale site-ului unde utilizatorii transmit, afiseaza informatii sau comunica cu altii, incluzand, dar nelimitand-se la, chat rooms, bulletin boards si alte forumuri pentru utilizatori, si continutul acestor informatii. Totusi, SC BADU SRL  , nu va avea nici o raspundere cu privire la continutul acestor mesaje, indiferent daca cad sau nu sub incidenta legii drepturlui de autor, confidentialtatii, obscenitatii sau a altor legi. SC BADU SRL   isi rezerva dreptul de a sterge mesajele care includ materiale abuzive, defamatorii, obscene sau neacceptabile.
Legaturile spre alte site-uri. Oferim legaturi spre alte site-uri pentru a veni in ajutorul dumneavoastra. Daca utilizati aceste legaturi, veti parasi site-ul. SC BADU SRL nu a analizat aceste site-uri, nu controleaza si nu este responsabil pentru aceste site-uri sau continutul lor. Astfel, SC BADU SRL  nu gireaza sau nu le reprezinta, inclusiv informatiile, programele si alte produse sau materiale gasite pe aceste site-uri sau orice rezultate care pot fi obtinute prin utilizarea lor. Daca decideti sa le utilizati, o faceti pe riscul dumneavoastra.
Alte produse si nume de firme mentionate in site sunt marci ale respectivilor proprietari.
Toate promotiile sunt supuse disponibilitatii si inventarului. SC BADU SRL  isi rezerva drepturile sa schimbe, altereze sau sa anuleze promotiile la orice moment, fara anunt in prealabil.
MATERIALELE SI SERVICIILE OFERITE DE ACEST SITE SUNT OFERITE "ASA CUM SUNT" FARA NICI O GARNATIE DE ORICE FEL, INCLUZAND GARANTIILE DE COMERCIALIZARE, DE A SE POTRIVI PENTRU O ANUMITA UTILIZARE SAU DE NEINCALCARE A PROPRIETATII INTELECTUALE. SC BADU SRL nu garanteaza acuratetea si integritatea materialelor sau serviciilor de pe acest site. SC BADU SRL  ar putea face schimbari in materialele si serviciile din acest site sau in produsele si preturile descrise, oricand fara anunt in prealabil. Materialele si serviciile din acest site ar putea sa nu mai fie actuale, iar SC BADU SRL nu se obliga sa actualizeze materialele si serviciile continute de acest site.
Acest site este administrat de www.sospc.ro Romania.Nu puteti utiliza, exporta sau reexporta materialele si serviciile din acest site sau orice copie sau adapta care violeaza orice lege sau reglementare aplicabila, incluzand fara limita legile si reglementarile statului roman. Daca accesati site-ul din afara Romaniei, o faceti pe propria dumneavoastra raspundere. Aceste conditii vor fi respectate in concordanta cu legile statului roman.
www.sospc.ro . Ar trebui sa vizitati aceasta pagina periodic pentru a revedea aceste conditii. Anumite dispozitii ale acestor conditii ar putea fi anulate de anumite anunturi sau conditii legale localizate pe anumite pagini ale site-ului.


Copyright © SC BADU SRL 2021 All rights reserved.